Laat u als werkgever werkzaamheden uitvoeren? Dan bent u wettelijk verplicht uw werknemers en derden in te lichten over de daaraan verbonden gevaren. Een interactieve poortfilm is de snelste en meest efficiënte manier om dit te doen. In zo’n instructie staan gevaren en daaraan gekoppelde beheersmaatregelen centraal. Daarnaast benutten veel ondernemingen deze vorm van voorlichting voor het onder de aandacht brengen van de huisregels.

Voordelen

 1. Niet gebonden aan tijd of plaats
  De interactieve poortfilm wordt via computer, tablet of telefoon op voorhand gevolgd. Dit bespaart tijd, de contractor is meteen operationeel.
 2. Persoonsregistratie
  Uw contractor of bezoeker registreert zich op voorhand. Dit vermijdt wachttijden aan de poort en vermindert de administratie.
 3. Taalkeuze
  Een interactie poortfilm kan in meerdere talen gevolgd worden. Zo bent u zeker dat al uw contractoren / bezoekers over de juiste informatie beschikken.
 4. Testen
  Een interactieve poortfilm beschikt over geïntegreerde testmodules. Dit zorgt dat de veiligheidsregels en huisregels daadwerkelijk begrepen worden.
 5. Aanpasbaar
  Wanneer er nood is aan bijkomende informatie kan uw interactieve poortfilm aangepast worden.
 6. Opvolging en inzage
  U houdt inzage in de registraties en de resultaten van uw contractoren en bezoekers.

Onyx One
 • Facebook
 • LinkedIn