MODULE voor het structureren van opvolginformatie

Onyx One Tracking

De Tracking module is een opvolgsysteem dat tijdens het hele proces automatisch controlegegevens vergaart. De module werd ontworpen om tijd te besparen. Zo verlopen inspecties en follow-ups vlotter en stel je rapporten op in een handomdraai. Onyx One Tracking laat u toe om informatie te centraliseren, zodat u moeiteloos uw team, projecten, contractoren en subcontractoren kunt beheren.

Vermijd een overdaad aan informatie
Onyx One Tracking is moduleerbaar, u kan onnodige informatie filteren en verwijderen uit uw rapportage, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is.

Zet chaotische informatie om in planmatige samenwerking
De informatie wordt verzameld rond de geplande taken en activiteiten. Dus geen verspreide e-mail threads, telefoongesprekken, papieren mappen of whiteboard notities meer. Deze gegevens zijn het uitgangspunt voor beoordelingswerkzaamheden.

Onyx One Tracking

  • Optimaal en gecentraliseerd informatiebeheer
  • Automatische opvolging certificaten, trainingen en verwittigingen
  • Rapporten genereren
  • Beheersen van workflows
  • Risico identificatie
  • Automatisering Limosa/Dimona/A1
  • Input voor kwaliteitscontroles
  • Gemotiveerd advies

Graag te weten komen hoe u uw contractor management auditproof kunt maken? Wij vertellen u er alles over.

Alle oplossingen


Kwalificeren

Sneller en toch veiliger

Aanmelden

Meer zekerheid, minder wachtrijen

Trainen

De veiligheidstraining herdacht

Communiceren

De efficiëntie in communicatie

Opvolgen

Auditproof op elk moment

Samenwerken

De klant staat altijd centraal

Sneller en toch veiliger

Met Onyx One Qualification heeft u een succesvolle workflow voor de kwalificatie van uw contractoren en subcontractoren. Het is een zekere, snelle en veilige manier van kwalificeren, deels automatisch, zonder dat u echter de controle verliest…

Meer zekerheid, minder wachtrijen

Uw contractoren en subcontractoren zijn gekwalificeerd en goedgekeurd? Met Onyx One Registration wordt elke derde die uw site betreedt op voorhand en voor een bepaalde periode aangemeld. Bij problemen of incidenten kan de toegang eenvoudig geweigerd worden.

De veiligheidstraining herdacht

Zijn uw veiligheidsregels gekend en worden ze opgevolgd? Of beperkt veiligheidstraining zich tot het bekijken van een poortfilm en/of het ondertekenen van een A4’tje? Dankzij Onyx One Training wordt uw veiligheidsbeleid pas echt doeltreffend. Maak kennis met veiligheid, aangepast aan de specifieke eisen van uw bedrijf.

De efficiëntie in communicatie

Onyx One Communication zorgt voor een centrale, transparante en traceerbare manier van communiceren. De tool vermijdt gegevenssillo’s en vereenvoudigt het communiceren met contractorverantwoordelijken.

Auditproof op elk moment

Menselijke fouten worden tot het minimum herleid met de Onyx One Tracking module. Het merendeel van de stappen in het opvolgingsproces gebeuren volledig automatisch, zoals de opvolging van vervaldata van certificaten en trainingen.

De klant staat altijd centraal

Onyx One is een ‘Software as a Service’ oplossing en we nemen onze service even serieus als onze software. We engageren ons om u een kwaliteitsvolle begeleiding te bieden voor, tijdens en na het implementeren van Onyx One.