MODULE voor transparante communicatie

Onyx One Communication


Het verzamelen van gegevens en het onderbouwen van strategieën en beslissingen worden vereenvoudigd door het gebruik van Onyx One Communication, de tool voor een gecentraliseerde communicatiestroom tussen opdrachtgever en contractorbedrijf. Het uitwisselen van gegevens, het vragen naar informatie en het delen van documenten zorgt voor een optimale samenwerking.

Bovendien zorgt de Onyx One Communication tool voor het vermijden van communicatie-barrières (verschillende sites, verschillende projecten, verschillende afdelingen). Deze barrières liggen aan de grondslag van beperkte communicatie, dubbel werk en geblokkeerde informatie. Door het invoeren van korte communicatielijnen staat proactiviteit centraal. Alle partijen en alle diensten beschikken over de volledige en de correcte last-minute informatie. De module is moduleerbaar volgens de wensen en behoeften van uw onderneming. Het overzicht van de gevoerde communicatie blijft ook nadien beschikbaar.

Onyx One Communication

  • Gecentraliseerd en interactief
  • Persoonlijke tijdlijn
  • Push notificaties
  • Delen van informatie met derden en tussen afdelingen onderling
  • Verhoogde productiviteit
  • Verhoogde informatieveiligheid

Wilt u meer weten over digitale communicatietrajecten? Wij geven u graag meer uitleg.

Alle oplossingen


Kwalificeren

Sneller en toch veiliger

Aanmelden

Meer zekerheid, minder wachtrijen

Trainen

De veiligheidstraining herdacht

Communiceren

De efficiëntie in communicatie

Opvolgen

Auditproof op elk moment

Samenwerken

De klant staat altijd centraal

Sneller en toch veiliger

Met Onyx One Qualification heeft u een succesvolle workflow voor de kwalificatie van uw contractoren en subcontractoren. Het is een zekere, snelle en veilige manier van kwalificeren, deels automatisch, zonder dat u echter de controle verliest…

Meer zekerheid, minder wachtrijen

Uw contractoren en subcontractoren zijn gekwalificeerd en goedgekeurd? Met Onyx One Registration wordt elke derde die uw site betreedt op voorhand en voor een bepaalde periode aangemeld. Bij problemen of incidenten kan de toegang eenvoudig geweigerd worden.

De veiligheidstraining herdacht

Zijn uw veiligheidsregels gekend en worden ze opgevolgd? Of beperkt veiligheidstraining zich tot het bekijken van een poortfilm en/of het ondertekenen van een A4’tje? Dankzij Onyx One Training wordt uw veiligheidsbeleid pas echt doeltreffend. Maak kennis met veiligheid, aangepast aan de specifieke eisen van uw bedrijf.

De efficiëntie in communicatie

Onyx One Communication zorgt voor een centrale, transparante en traceerbare manier van communiceren. De tool vermijdt gegevenssillo’s en vereenvoudigt het communiceren met contractorverantwoordelijken.

Auditproof op elk moment

Menselijke fouten worden tot het minimum herleid met de Onyx One Tracking module. Het merendeel van de stappen in het opvolgingsproces gebeuren volledig automatisch, zoals de opvolging van vervaldata van certificaten en trainingen.

De klant staat altijd centraal

Onyx One is een ‘Software as a Service’ oplossing en we nemen onze service even serieus als onze software. We engageren ons om u een kwaliteitsvolle begeleiding te bieden voor, tijdens en na het implementeren van Onyx One.