Respect, professionaliteit en authenticiteit

Wij zijn Onyx

Onyx werd meer dan 10 jaar geleden opgericht. We stonden aan de wieg van online training en kwalificatiemanagement in België. Onze eerste klant, een groot petrochemisch productiebedrijf, kwam naar ons met een echte uitdaging:

“Hoe kunnen we 10.000 mensen in 20 verschillende landen en in bijna evenveel verschillende talen trainen? En hoe kunnen we alle certificaten bijhouden die nodig zijn om op locaties over de hele wereld te mogen werken?”

CEO Geert Peter de Oude startte zijn loopbaan bij Chemcopack, een bedrijf dat hij later aan Katoennatie verkocht. Gepassioneerd door digitalisering en gebruiksvriendelijke software-oplossingen, richtte hij enkele jaren later Onyx op. Een gedurfde uitdaging want digitaliseren was op dat moment geen prioriteit in de productie industrie.

Ondertussen werkt het Onyx team voor toonaangevende multinationals en daar zijn we fier op. We trainen en kwalificeren meer dan 65.000 werknemers van verschillende contractor bedrijven in 23 talen en dit verspreid over 44 landen.

Onze sleutel tot succes? We hebben Onyx One steeds verder geperfectioneerd en dit in samenwerking met de industrie. Vandaag zijn we voor de productie industrie het beste contractor management systeem op de markt.

Onze bedrijfsethiek

Wij werken samen met onze klanten, partners en medewerkers met slechts één doel: het creëren van een langdurige relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en op een win/win mentaliteit.

Respect

Wij hebben respect voor onze klanten, partners, medewerkers en alle andere belanghebbenden. Dit vertaalt zich in onze luisterbereidheid, in het geven en accepteren van eerlijke feedback. We zijn altijd bereid om te leren en bij te sturen waar nodig.

Professionaliteit

Onze deskundigheid voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We nemen de volle verantwoordelijkheid voor elke opdracht die we uitvoeren. We gaan problemen niet uit de weg, we lossen ze op. We zijn actie-gedreven en resultaatgericht.

Authenticiteit

We zijn trouw aan wie we zijn en wat we doen. Wij streven naar het beste contractor management systeem. Dit blijft onze focus, in elke beslissing die we nemen. Zo boeten we niet aan kwaliteit in. Wij geloven niet in quick wins en geven de voorkeur aan een langdurige en eerlijke samenwerking.

Our goal, your goal

Ons doel is om uw doelen te bereiken.
Hoe we dat doen?

  • Door het aanbieden van een full-service contractor management systeem.
  • Door ondersteuning te bieden aan uw medewerkers, maar ook aan de werknemers van de contractor bedrijven, dag na dag.
  • Door het aanbieden van geïntegreerde e-Learning modules voor veiligheidstrainingen.
  • Door constante verbetering na te streven omdat we rekening houden met uw input.
  • Door Onyx One moduleerbaar en flexibel te maken zodat het volledig aansluit bij uw specifieke behoeften.
  • Door processen te automatiseren zonder dat u de controle uit handen geeft en altijd op zo’n manier dat u kunt ingrijpen als u dat wenst.