Wij zijn Onyx

Onze visie

Wij geloven dat een succesvolle samenwerking de hoeksteen is van innovatieve bedrijfsvoering. De samenwerking van bedrijven en derde partijen enerzijds en van bedrijven onderling anderzijds.

Onze rol

Onyx One vereenvoudigt en stroomlijnt uw bedrijfsprocessen door de implementatie van een online kwalificatie- en opleidingsplatform. Op maat van uw bedrijf en volgens de eisen van uw sector.

Ons doel

Efficiënt samenwerken is onze doelstelling.  Onyx One zorgt voor een veilige samenwerking tussen werknemers, contractoren, onderaannemers en bedrijven onderling. U kunt rekenen op een stabiele output en aanzienlijke tijdsbesparing.

Onyxers in de kijker deze maand

Geert Peter de Oude CEO of Onyx One

Geert Peter

CEO

Hold the vision, trust the process

Noem Geert Peter gerust de kapitein van het schip. Hij staat aan het roer, zet de koers uit, loodst het schip veilig in en uit verschillende havens, en zorgt ervoor dat de bemanning op dezelfde golflengte zit. Een probleem dat kant noch wal raakt? Geert Peter lost het met plezier op.

Met een ingenieursdiploma op zak, draaide Geert Peter twaalf jaar mee in een familiebedrijf, gespecialiseerd in verpakking van chemicaliën. Tot hij zich zijn jongensdroom herinnerde: uitvinder worden. Geert Peter verkocht het bedrijf en ging voluit voor zijn passie, de technologie.

Als je hem vandaag vraagt wat hij het allerliefst doet, krijg je als antwoord: ideeën omzetten in oplossingen. Het lijkt er sterk op dat ‘kapitein’ Geert Peter met Onyx zijn jongensdroom heeft waargemaakt.