De juiste oplossing voor contractor management

Met meer dan 65.000 contractoren en actief in 44 landen is Onyx One de juiste oplossing voor het beheer van contractoren en aannemers op industriële sites. Het is een uiterst veilig, moduleerbaar en intuïtief platform voor het kwalificeren, aanmelden, trainen, opvolgen en samenwerken met contractorbedrijven.

Moduleerbaar en flexibel

De unieke opzet van Onyx One laat toe uw contractor management systeem eenvoudig te moduleren naar de eisen van uw sector en de prioriteiten van uw bedrijf. Het is een systeem ontworpen in samenwerking met de Europese industrie, integraal maar flexibel. Geen ‘zwaar’ systeem dus met onnodige opties en omwegen. U kiest precies dat wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.

Ondersteunend

Het ‘ontzorgen’ van de klant, is de absolute drijfveer van Onyx. U kunt op constante begeleiding rekenen, voor het implementeren van het systeem, het change management proces, de opleiding van medewerkers en contractoren en gedurende de hele periode dat u met het Onyx One systeem werkt. We got your back!

“De opdrachtgever beschikt over een eenvoudige tool voor opvolging, over accuratere data en over duidelijke criteria volgens een eenduidig proces.”

Onyxers in de kijker deze maand

Amelie

Implementation Manager

De leercultuur en mogelijkheid om zich te ontplooien. Daarom kiest Amelie voor Onyx. Deze leergierige en gemotiveerde jonge mama houdt van een beetje gezonde druk. ‘Het zorgt ervoor dat ik het beste van mezelf wil geven, elke dag opnieuw.’ zegt ze zelf.

Met een diploma ‘leerkracht biologie en lichamelijke opvoeding’ op zak was deze job niet de meest evidente keuze. ‘Toch wel’ vindt Amelie. ‘Snel nieuwe informatie verwerken, op een duidelijke manier communiceren, het komt allemaal van pas.’

Amelie is een geboren organisator. Snel schakelen tussen uiteenlopende taken? Ze doet het zonder enige moeite. Dit zonder het overzicht of de gestelde prioriteiten uit het oog te verliezen.
De keerzijde van de medaille? Door deze drang naar perfectie maakt ze het zichzelf vaak moeilijk. Volhouden is geen probleem, maar loslaten, dat is een ander paar mouwen.

Opkijken doet Amelie naar sterke vrouwen met visie. Vreemd is dat niet, want zelf kan ze ook haar mannetje staan. Als Amelie het niet met je eens is, zal je het horen. Je eigen mening uiten en opkomen voor wat je belangrijk vindt, staat een goed sfeer op kantoor niet in de weg. ‘Onyx is een warm bedrijf vol mensen die hun job met passie uitvoeren. Er heerst een open communicatie. Je mening en ideeën tellen echt.’

Waarom Amelie zo goed bij Onyx past? Ze hebben dezelfde ingesteldheid.
‘I can, I will, end of story!’

Amelie over de begeleiding van het change management proces

Amelie heeft inzicht in de verschillende aspecten en fasen van het change management proces en begeleidt, indien de klant dat wilt, het communcatietraject.

LEES VERDER