Wij zijn Onyx

Onze visie

Wij geloven dat een succesvolle samenwerking de hoeksteen is van innovatieve bedrijfsvoering. De samenwerking van bedrijven en derde partijen enerzijds en van bedrijven onderling anderzijds.

Onze rol

Onyx One vereenvoudigt en stroomlijnt uw bedrijfsprocessen door de implementatie van een online kwalificatie- en opleidingsplatform. Op maat van uw bedrijf en volgens de eisen van uw sector.

Ons doel

Efficiënt samenwerken is onze doelstelling.  Onyx One zorgt voor een veilige samenwerking tussen werknemers, contractoren, onderaannemers en bedrijven onderling. U kunt rekenen op een stabiele output en aanzienlijke tijdsbesparing.

Onyxers in de kijker deze maand

Amelie

Implementation Manager

De leercultuur en mogelijkheid om zich te ontplooien. Daarom kiest Amelie voor Onyx. Deze leergierige en gemotiveerde jonge mama houdt van een beetje gezonde druk. ‘Het zorgt ervoor dat ik het beste van mezelf wil geven, elke dag opnieuw.’ zegt ze zelf.

Met een diploma ‘leerkracht biologie en lichamelijke opvoeding’ op zak was deze job niet de meest evidente keuze. ‘Toch wel’ vindt Amelie. ‘Snel nieuwe informatie verwerken, op een duidelijke manier communiceren, het komt allemaal van pas.’

Amelie is een geboren organisator. Snel schakelen tussen uiteenlopende taken? Ze doet het zonder enige moeite. Dit zonder het overzicht of de gestelde prioriteiten uit het oog te verliezen.
De keerzijde van de medaille? Door deze drang naar perfectie maakt ze het zichzelf vaak moeilijk. Volhouden is geen probleem, maar loslaten, dat is een ander paar mouwen.

Opkijken doet Amelie naar sterke vrouwen met visie. Vreemd is dat niet, want zelf kan ze ook haar mannetje staan. Als Amelie het niet met je eens is, zal je het horen. Je eigen mening uiten en opkomen voor wat je belangrijk vindt, staat een goed sfeer op kantoor niet in de weg. ‘Onyx is een warm bedrijf vol mensen die hun job met passie uitvoeren. Er heerst een open communicatie. Je mening en ideeën tellen echt.’

Waarom Amelie zo goed bij Onyx past? Ze hebben dezelfde ingesteldheid.
‘I can, I will, end of story!’

Amelie over de begeleiding van het change management proces

Amelie heeft inzicht in de verschillende aspecten en fasen van het change management proces en begeleidt, indien de klant dat wilt, het communcatietraject.

LEES VERDER