Onyx One privacyverklaring

De Onyx One website voldoet aan de privacywetgeving. Dit document bevat het cookiebeleid en de cookie toestemming instellingen om toestemming aan te tonen voor de hier onder gespecificeerde regio. Deze verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 06/09/2021 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

introductie

Op onze site, https://www.onyx-one.com (hierna: “de site”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij je over het gebruik van cookies op onze site.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze site wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze site goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op je apparaat.

Wat is een web beacon?

Een web beacon (of een pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een site dat gebruikt wordt om verkeer op een site in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van web beacons verschillende gegevens van je opgeslagen.

Cookies

Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de site goed werken en dat je gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat je onze site makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoef je bijvoorbeeld niet steeds opnieuw Onyx One Cookiebeleid (EU) 12/05/2021 dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze site en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in je winkelmand bewaard blijven tot dat je hebt afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat je hier toestemming voor geeft.

Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze site ervaring te verbeteren. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze site. Wij vragen je toestemming om analytische cookies te plaatsen.

Marketing/Tracking cookies

Marketing-/tracking cookies zijn cookies of enige andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze site of op verschillende sites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook en LinkedIn om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan jou gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden. Lees de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook en LinkedIn zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

Geplaatste cookies

  • WPML Functioneel Gebruik We gebruiken WPML voor taal management.  Retentie 1 dag Functie Store language settings.
  • Google Analytics Statistieken (anoniem), We gebruiken Google Analytics voor website statistieken. Retentie 2 jaar.
  • Functie Store a unique user ID Naam. Retentie 1 dag.
  • Functie Count and track pageviews. Retentie 1 minuut.
  • Functie Filter requests from bots.  Retentie 30 minuten.
  • Functie Store time of visit Retentie; 6 maanden.
  • Functie Store used keyword and search engine. Retentie permanent.
  • We gebruiken WP Engine voor website hosting.
  • We gebruiken LinkedIn voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.
  • We gebruiken Enfold voor content creatie.

Toestemming

Wanneer je onze site voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra je klikt op ‘Save preferences’, geef je ons toestemming om de categorieën cookies en plugins te gebruiken die je hebt geselecteerd in de pop-up en welke zijn omschreven in het Cookiebeleid. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, houd er dan wel rekening mee dat onze site mogelijk niet meer optimaal werkt.

Je rechten met betrekking tot persoonsgegevens

Je hebt de volgende rechten met betrekking tot je persoonsgegevens:

  • Je hebt het recht om te weten waarom je persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: je kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van je verwerken. Recht op rectificatie en aanvulling: je hebt het recht om je persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer je maar wilt. Als je ons toestemming geeft om je gegevens te verwerken, heb je het recht om die toestemming in te trekken en je persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op gegevens portabiliteit: je hebt het recht om al je persoonlijke gegevens op te vragen bij de verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn. Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kun je contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactinformatie onder aan deze verklaring.
  • Recht op wissen: je hebt het recht om te eisen dat je persoonsgegevens worden gewist. Je kan dit doen wanneer deze persoonsgegevens  niet langer nodig zijn in verband met de doeleinden waarvoor zij werden verzameld of verwerkt. Gebruik hiervoor het contactformulier onder aan deze pagina.

    Heb je een klacht over hoe we met je gegevens omgaan, dan horen wij dit graag, maar je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens). Onyx One Cookiebeleid (EU) 06/09/2021

Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via je internetbrowser kun je cookies automatisch of handmatig verwijderen. Je kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat je je internetbrowser zodanig instelt dat je een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kun je vinden in de instructies van de Help-functie van je browser. Let op: onze site werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als je wel de cookies in je browser verwijdert, worden ze na je toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze sites.

Contactinformatie

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot ons Cookiebeleid en deze verklaring kun je contact met ons opnemen via de volgende contactinformatie:

Onyx One
Stationsstraat 16, 9220 Hamme, België
Website: https://www.onyx-one.com
Email: info@Onyx.be
Telefoonnummer: +32 92698021

Contactformulier

Pricacyverklaring