De voordelen van Onyx One

Til uw contractor management naar een hoger niveau. Onyx One helpt u bij het behalen van uw VGM doelstellingen, het beschermen van de reputatie van uw onderneming en het rendement op lange termijn.

  • De opdrachtgever heeft 24/7 volledige toegang tot alle relevante informatie op één plek.
  • Het contractorbedrijf beschikt over een eenvoudig digitaal systeem voor het beheren en delen van zijn bedrijfsinformatie. De vervaldata van certificaten, trainingen en toestemmingen worden automatisch voor hem opgevolgd.

Voordelen van Onyx one

Veilig en meertalig systeem

Onyx One is een SaaS-oplossing (Software as a Service). Het is een cloud-gebaseerd systeem, dus derde partijen hebben geen toegang tot uw lokale servers en maken geen gebruik van uw IT-infrastructuur. Onyx One is door zijn ontwerp gebouwd om persoonlijke gegevens op een veilige manier te beheren. Specifieke functionaliteiten rond GDPR, zoals het instellen van privacy niveaus, zijn beschikbaar. Upgrades worden automatisch doorgevoerd. Het systeem is standaard beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Op maat van uw bedrijf

Onyx One bestaat uit verschillende modules die afzonderlijk gebruikt kunnen worden. Afhankelijk van de behoeften van uw onderneming kunt u kiezen voor een stap-voor-stap benadering of een full-option contractor management systeem.

Focus op contractor management en contractor training

Wij streven ernaar het beste platform op de markt aan te bieden. We hebben er bewust voor gekozen te focussen op contractor management in al zijn facetten. Zo blijven we specialist in wat we doen en kunnen we een kwaliteitsvolle begeleiding en opvolging garanderen.

Voordelen per functie