MODULE voor dynamische kwalificatie

Onyx One Qualification

Onyx One biedt een gepersonaliseerde kwalificatie op 2 niveaus: het kwalificeren van bedrijven en het kwalificeren van personen. De slimme Qualification tool verbetert en versnelt uw contractor processen.

De informatie, documenten en attesten worden door het contractorbedrijf opgeladen en automatisch door het systeem gecontroleerd. Elke contractor die uw site betreedt, doorloopt een individueel kwalificatieproces.

Bedrijfskwalificatie

 • Gekwalificeerde contractoren selecteren
 • Kwalificatietraject selecteren en/of aanpassen
 • Transparante samenwerking en communicatie
 • Administratief overzicht
 • Up-to-date-documenten

Persoonlijke kwalificatie

 • Kwalificatietraject volgens risiconiveau
 • Identificatie door middel van persoonlijke QR code
 • Alle contractor medewerkers voldoen aan de wettelijke vereisten
 • Ook medewerkers van subcontractoren worden volledig gekwalificeerd
 • U weet precies wie de werken uitvoert
 • Gepersonaliseerd trainingstraject
 • GDPR compliant

Graag meer weten over het geautomatiseerd kwalificatieproces?

Alle oplossingen


Kwalificeren

Sneller en toch veiliger

Aanmelden

Meer zekerheid, minder wachtrijen

Trainen

De veiligheidstraining herdacht

Communiceren

De efficiëntie in communicatie

Opvolgen

Auditproof op elk moment

Samenwerken

De klant staat altijd centraal

Sneller en toch veiliger

Met Onyx One Qualification heeft u een succesvolle workflow voor de kwalificatie van uw contractoren en subcontractoren. Het is een zekere, snelle en veilige manier van kwalificeren, deels automatisch, zonder dat u echter de controle verliest…

Meer zekerheid, minder wachtrijen

Uw contractoren en subcontractoren zijn gekwalificeerd en goedgekeurd? Met Onyx One Registration wordt elke derde die uw site betreedt op voorhand en voor een bepaalde periode aangemeld. Bij problemen of incidenten kan de toegang eenvoudig geweigerd worden.

De veiligheidstraining herdacht

Zijn uw veiligheidsregels gekend en worden ze opgevolgd? Of beperkt veiligheidstraining zich tot het bekijken van een poortfilm en/of het ondertekenen van een A4’tje? Dankzij Onyx One Training wordt uw veiligheidsbeleid pas echt doeltreffend. Maak kennis met veiligheid, aangepast aan de specifieke eisen van uw bedrijf.

De efficiëntie in communicatie

Onyx One Communication zorgt voor een centrale, transparante en traceerbare manier van communiceren. De tool vermijdt gegevenssillo’s en vereenvoudigt het communiceren met contractorverantwoordelijken.

Auditproof op elk moment

Menselijke fouten worden tot het minimum herleid met de Onyx One Tracking module. Het merendeel van de stappen in het opvolgingsproces gebeuren volledig automatisch, zoals de opvolging van vervaldata van certificaten en trainingen.

De klant staat altijd centraal

Onyx One is een ‘Software as a Service’ oplossing en we nemen onze service even serieus als onze software. We engageren ons om u een kwaliteitsvolle begeleiding te bieden voor, tijdens en na het implementeren van Onyx One.