Aanpak

Het hele change management proces wordt in goede banen geleid door een implementation manager, u staat er dus niet alleen voor. Er wordt een gedetailleerd projectplan opgesteld wat het voor alle stakeholders duidelijk maakt wat er wanneer wordt gedaan en van hen wordt verwacht. Nadien kunnen u (en uw contractoren) blijven rekenen op de bijstand van onze helpdesk. Dat is onze belofte.

Projectgroep

Om de hele implementatie gestructureerd aan te pakken wordt een projectgroep opgericht waarin vertegenwoordigers van uw verschillende afdelingen aanwezig zijn. Aan de hand van een aantal workshops wordt het hele proces tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt. Alle functionaliteiten worden besproken zodat duidelijk is welke beslissingen er moeten genomen worden. Een project start met het afbakenen van de scope, het definiëren van de groepen, het bepalen van de kwalificatielevels en de workflow op bedrijfsniveau.

Integratie-workshops

Onyx organiseert en begeleidt ook de integratie-workshops. Dit zijn workshops waarin SSO (Single Sign-On), integratie met uw toegangssysteem, SAP, BI rapportering en nog veel andere zaken behandeld worden. Deze integratie-workshops zijn technischer en worden gevolgd door stakeholders van zowel opdrachtgever, de externe provider van de opdrachtgever en Onyx One consultants.

Bèta & Live

Is de hele werkwijze voor iedereen duidelijk? Dan wordt een bèta-omgeving opgezet die dienst zal doen als test- en acceptatie-omgeving. De key-stakeholders worden opgeleid in het gebruik van Onyx One en zullen door een testfase worden geleid. In deze fase kunnen ook pilootcontractoren worden betrokken. Doelstelling van de testfase is het doorlopen en testen van alle processen. Indien de integraties al beschikbaar zijn, worden die meegenomen in deze testfase. Na aanpassing en goedkeuring van de bèta-omgeving, wordt de live-omgeving opgezet.

Contractoren uitnodigen

Nu wordt de communicatie met de contractorbedrijven in goede banen geleid. Elke contractor kiest een aanspreekpunt. Deze persoon registreert het contractorbedrijf in Onyx One of deelt zijn bedrijfsinformatie indien hij al met Onyx One werkt. Indien u met heel veel contractoren werkt, gebeurt dit in fasen.

U werkt nu met Onyx One

Eens de samenwerking is opgezet, start u met het goedkeuren. U kunt hiervoor te allen tijde op onze begeleiding en ondersteuning rekenen. We hebben ook een Contractor Care formule, een optie waarbij Onyx u tijdens dit hele proces ontzorgt.

Klanten over Onyx