Onyx One voor eigen contractoren en subcontractoren

Wat levert de contractor management software Onyx One op voor bedrijven die hun eigen contractoren en subcontractoren willen aanmelden, kwalificeren en opvolgen?

Het vereenvoudigt de administratie

Alle informatie wordt maar 1 keer opgeladen. Welke documenten? Alle documenten en gegevens die de opdrachtgever nodig heeft om uw contractoren aan het werk te stellen. Zowel op bedrijfsniveau als elke contractor afzonderlijk. Eens deze gegevens opgeladen, worden ze automatisch opgevolgd. U verliest geen tijd meer met het verzamelen en doorgeven van kwalificatiegegevens aan de opdrachtgever.

Uw medewerkers kunnen meteen aan het werk

U komt in aanmerking voor het uitvoeren van een job bij een opdrachtgever. In een klik kunt uw uw bedrijfsgegevens met uw opdrachtgever delen. Dit zorgt voor  een uiterst professionele uitstraling en u wint kostbare tijd.

U kunt uw medewerkers trainen en opleiden

Uw medewerkers een veiligheidstraining laten volgen? Dit kan met Onyx One. Ook het communiceren van specifieke informatie zoals toolbox talk, (bijna) ongeval, een veiligheidsupdate doet u met contractor management software. Uw medewerkers gebruiken Onyx One op tablet, smartphone of computer, waar ze zich ook bevinden. De voordelen? Uw medewerkers zijn correct voorbereid en u houdt altijd het overzicht.

Beheer uw subcontractoren

Wanneer u met subcontractoren werkt draagt u de verantwoordelijkheid. Onyx One laat u toe derden snel en volledig te kwalificeren en te checken voor ze aan het werk gaan. Op bedrijfsniveau en elke subcontractor afzonderlijk. U weet precies met wie u werkt.

Wilt u gratis toegang tot Onyx One? Dat kan!
Stuur ons een mail en het Onyx team helpt u graag verder.