Onyx One voor eigen medewerkers en subcontractoren

Wat levert het contractor management systeem Onyx One op voor contractorbedrijven die hun eigen medewerkers en subcontractoren willen aanmelden, kwalificeren en opvolgen?

Het vereenvoudigt de administratie

Alle informatie wordt maar 1 keer opgeladen en kan aan uw verschillende opdrachtgevers ter beschikking worden gesteld. Welke documenten? Alle documenten en gegevens die de opdrachtgever nodig heeft om uw medewerkers aan het werk te stellen. Zowel op bedrijfsniveau als voor elke medewerker afzonderlijk. Eens deze gegevens zijn opgeladen, worden ze automatisch opgevolgd. U verliest geen tijd meer met het verzamelen en doorgeven van kwalificatiegegevens aan de opdrachtgever.

Uw medewerkers kunnen meteen aan het werk

U komt in aanmerking voor het uitvoeren van een job bij een opdrachtgever? Dan kunt u in één klik uw bedrijfsgegevens met uw opdrachtgever delen. Dit zorgt voor een uiterst professionele uitstraling en u wint kostbare tijd.

U kunt uw medewerkers trainen en opleiden

Uw medewerkers een veiligheidstraining laten volgen? Dit kan met Onyx One. Ook het communiceren van specifieke informatie zoals toolbox talk, (bijna) ongeval, een veiligheidsupdate enz. doet u met ons contractor management systeem. Uw medewerkers gebruiken Onyx One op tablet, smartphone of computer, waar ze zich ook bevinden. De voordelen? Uw medewerkers zijn correct voorbereid op hun taak en u houdt altijd het overzicht.

Beheer uw subcontractoren

Wanneer u met subcontractoren werkt, draagt u de verantwoordelijkheid. Onyx One laat u toe derden snel en volledig te kwalificeren voor ze aan het werk gaan. Zowel op bedrijfsniveau als voor elke subcontractor medewerker afzonderlijk. U weet precies met wie u werkt.

Wilt u gratis toegang tot Onyx One? Dat kan!
Stuur ons een mail en het Onyx team helpt u graag verder.