Onyx One de oplossing voor elk contractorbedrijf


administratieve efficiëntie

gestroomlijnde kwalificatie

Eenvoudig te gebruiken

tools voor samenwerking

klantgerichte implementatieContractor Management Software

Veiligheid, administratie en opvolging

Onyx One is Contractor Management Software, ontwikkeld op vraag van en in samenwerking met de industrie. Het is functionele software van eigen bodem voor zowel opdrachtgevers als leveranciers van diensten en goederen. De doelstelling van Onyx One? De efficiëntie en de veiligheid van de samenwerking verhogen. Onyx One focust op administratie, training, veiligheid en overzicht. Onyx One garandeert een modern contractorbeleid en meer veiligheid bij het werken met contractoren en subcontractoren.
“Procedures verlopen veel sneller en we beschikken over juiste en volledige informatie. Bovendien stelt ons contractor platform ons in staat het zware opvolgingsproces te stroomlijnen en aanzienlijk te vergemakkelijken. We weten nu precies met wie we werken.”
Marcel Verheyden – Borealis

“De opdrachtgever beschikt over een eenvoudige tool voor opvolging, over accuratere data en over duidelijke criteria volgens een eenduidig proces.”
Virginie Herbert – Umicore

Onyx One voor opdrachtgevers

Beheer uw aannemers en contractoren online

Met Onyx One software kunt u op voorhand en op afstand uw leveranciers en subcontractoren een kwalificatietraject laten doorlopen. Het ingeven van attesten en certificaten gebeurt door de leverancier en wordt automatisch opgevolgd. Zowel het bedrijf als iedere persoon die uw site betreedt (dus ook subcontractoren) worden volledig gekwalificeerd en gecontroleerd. Eens het kwalificatietraject afgerond wordt (voor een door u bepaalde tijdspanne) toegang tot de site verleend (via QR-code of toegangspas). U weet precies wie er zich op welk moment op de site bevindt.

Ook het toewijzen, volgen en opvolgen van veiligheidstraining en poortfilm doet u met Onyx One. Dit gebeurt eveneens automatisch. Elke persoon die de site betreedt is opgeleid en getest.

Met de Onyx One software beschikt u over een uitgebreide rapportering en bent u ingedekt tegen fiscale risico’s.Onyx One voor eigen contractoren

Beheer uw medewerkers en subcontractoren Deel uw informatie met opdrachtgevers

Wat levert de contractor management software Onyx One op voor bedrijven die hun eigen contractoren en subcontractoren willen aanmelden, kwalificeren en opvolgen?

Het vereenvoudigt de administratie

Alle informatie wordt maar 1 keer opgeladen. Welke documenten? Alle documenten en gegevens die de opdrachtgever nodig heeft om uw contractoren aan het werk te stellen. Zowel op bedrijfsniveau als elke contractor afzonderlijk. Eens deze gegevens opgeladen, worden ze automatisch opgevolgd. U verliest geen tijd meer met het verzamelen en doorgeven van kwalificatiegegevens aan de opdrachtgever.

Uw medewerkers kunnen meteen aan het werk

U komt in aanmerking voor het uitvoeren van een job bij een opdrachtgever. In een klik kunt uw uw bedrijfsgegevens met uw opdrachtgever delen. Dit zorgt voor  een uiterst professionele uitstraling en u wint kostbare tijd.

U kunt uw medewerkers trainen en opleiden

Uw medewerkers een veiligheidstraining laten volgen? Dit kan met Onyx One. Ook het communiceren van specifieke informatie zoals toolbox talk, (bijna) ongeval, een veiligheidsupdate doet u met contractor management software. Uw medewerkers gebruiken Onyx One op tablet, smartphone of computer, waar ze zich ook bevinden. De voordelen? Uw medewerkers zijn correct voorbereid en u houdt altijd het overzicht.

Beheer uw subcontractoren

Wanneer u met subcontractoren werkt draagt u de verantwoordelijkheid. Onyx One laat u toe derden snel en volledig te kwalificeren en te checken voor ze aan het werk gaan. Op bedrijfsniveau en elke subcontractor afzonderlijk. U weet precies met wie u werkt.Bent u een Level One contractor?

Wees voorbereid en toon je veiligheidsbeleid

Bent u een Level One contractor? Hoe zit het met uw veiligheidsbeleid? Voldoet u aan de eisen van grote opdrachtgevers? Als Level One contractor wordt het delen van uw informatie met opdrachtgevers kinderspel. Met de Onyx One software centraliseert u alle nodige gegevens om kunt u snel aan de slag. Bovendien staat de software in voor het trainen en opvolgen van eigen medewerkers en subcontractoren. Maak nu ook deel uit van de grootste contractor community van het land.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *