Meet nieuwe Onyxer Luc, de ervaren bruggenbouwer


Onyx is een groeibedrijf. We doen het goed en daar zijn we fier op. Hoe we dat doen? Met heel veel inzet en een open blik. Maar nog meer door te kiezen voor de juiste mensen.
Luc is zo’n ‘juiste mens’. Vakbekwame schouders, een hoofd vol expertise en een gulle lach.


Luc, de ervaren bruggenbouwer

Er was een keer: Luc en Onyx, Onyx en Luc…
Luc: “Ik werk graag met technologie, ik hou van menselijke interactie en ben goed in het bouwen van bruggen tussen verschillende werelden. Onyx is een technologie-gedreven bedrijf met de juiste ingesteldheid. Samenwerking boven alles. Respect voor elkaar en professionaliteit. Een bedrijf op zoek naar een ervaren profiel voor het bemiddelen tussen de zakelijke kant de en ontwikkeling. De liefde was wederzijds. De verhaallijn werd geschreven. We maken er een bestseller van.”

Don’t be the same, be better. Wat maakt jou de nieuwe Onyxer?
Luc: “Ik heb goede communicatievaardigheden. Ik ben een teamspeler en ik hou van het motiveren van mensen. Verder ben ik goed in het opzetten van meer structurele benaderingen van hoe we werken.”

Waarom werd jij voor de Onyx Oscar genomineerd?
Luc: “Meer dan een specifieke skillset, geloof ik dat het mijn vermogen was om onbekende onderwerpen of expertisegebieden in een relatief korte tijd aan te pakken en een verhaal te bedenken dat tamelijk compleet en overtuigend was.”

Welke rol binnen Onyx is niet voor jou geschreven?
Luc: “Het rustig kabbelende beekje in een nooit veranderend landschap. Routine taken, administratie?… ik laat het graag aan anderen over.”

Van welke professionele hoofdrol droomde je als kind?
Luc: “Nieuwsgierigheid was toen al een drijfveer. Als astronaut door de ruimte reizen. Of, na het lezen van Erich van Däniken (Zwitsers auteur met controversiële ideeën over buitenaardse invloed op menselijke cultuur tijdens de prehistorie), werd het op zoek gaan naar aliens als exobioloog.”

Wat heb je uiteindelijk gestudeerd en waarom?
Luc: “Ik studeerde Germaanse filologie, omdat ik goed was in talen, ik las graag een goed boek en nam de tijd om het te analyseren of te verteren. Ik was niet zo enthousiast over de grammaticale aspecten, behalve wanneer dat bijdraagt ​​aan een beter begrip van een taal (bijvoorbeeld etymologie).”

Buiten Onyxer ben je ook nog…
Luc: “Italofiel. Ik hou van Italië en van de Italiaanse cultuur. Mijn favoriete plek is de bruisende havenstad ‘Napoli’, aan de Italiaanse westkust. Het ‘Dolce Vita’ in de schaduw van de Vesuvius. Ik ben ook een fervent Club Brugge fan.”

Tot slot, laten we deze proloog eindigen met je favoriete citaat.
Luc: “Ik hou wel van de wapenspreuk van de provincie Zeeland: ‘Luctor et Emergo’, ik worstel en kom boven.

Welkom in het Onyx team Luc


Online registratie, kwalificatie en training platform

Focus op Compliancy, Veiligheid en Beveiliging

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *