Meer veiligheidsbewustzijn met e-Learning


Meer veiligheidsbewustzijn met e-Learning

contractor training – toolbox -poortfilm – kwalificatiePoortfilm of poortinstructie

Je bent als werkgever wettelijk verplicht contractors in te lichten over de gevaren die hij loopt. Een poortfilm is de snelste en meest efficiënte manier om dit te doen. Een poortfilm (video, grafisch of een combinatie van de twee) is een instructiefilm die de contractor online en op voorhand volgt. Na het bekijken van de film moet hij op een aantal willekeurige vragen antwoorden. Enkel als hij voor deze online test slaagt krijgt hij toegang tot het bedrijfsterrein. Dit versnelt de inflow aan de poort aanzienlijk.

Toolbox

Een Toolbox is een manier om van veiligheid een prioriteit te maken. Het is een reeks korte veiligheidsfilmpjes op maat. Elk filmpje heeft een specifiek onderwerp in verband met gevaren op de werkplek of veilige werkmethoden. Het is een effectieve methode om de aandacht van de contractor te trekken, kennis op te frissen, op nieuwe gevaren te wijzen en informatie te communiceren.Contractor management software

De contractor management software Onyx One biedt een online platform voor het trainen van contractoren. Naast veiligheidstraining, kan je met deze software ook bedrijven en personen kwalificeren en opvolgen. Met Onyx One heb je een virtueel trainingscenter op maat. Je kan trainingen centraliseren en in een klik toekennen. De trainingen zijn te volgen in meerdere talen en beschikken over testmodules. De testscores kunnen bijgehouden worden. Bovendien kunnen de trainingen gekoppeld worden aan een toegangssysteem.

Maatwerk e-Learning

Maak kennis met onze e-Learning. Wij maken computer-ondersteunde (interactieve) trainingen, opleidingen en cursussen voor bedrijven en organisaties. Wij reduceren het opleiden en trainen van werknemers tot de kern van de zaak. Online trainingen met duidelijke leerdoelstellingen, professionele trajectbegeleiding en de juiste meetinstrumenten.

Wil je een demo? Advies over het starten met e-Learning? Wil je weten wat jet precies kost of heb je een andere vraag?

Wij helpen je graag verder.

Bel ons op het nummer +32 (0)9 269 80 21 of laat je gegevens na. Eén van onze e-Learning experten neemt dan contact met je op.Hidden
Naam(Vereist)
De persoonlijke informatie die u ons verschaft via dit webformulier wordt vertrouwelijk behandeld en enkel voor de duur van de behandeling vastgelegd. We geven uw persoonlijke gegevens niet aan derden door.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *